Opdrachtgever:
EeStairs

Locatie:
Barneveld

Oppervlakte:
1.400m2 (kantoor)
4.500m2 (bedrijfshal)

Realisatie:
2018

Projectteam: 
Anton Bronsvoort, architect
Erik van Rhenen, projectleider
Sietse Redschaad, projectcoördinator/modelleur
Toke Peelen, Peelen Interieur

Duurzaamheid ambitie:
Outstanding *****

BB-balkjestoraxkopie

Het is een grote uitdaging als je als architect het ontwerp mag maken voor een bedrijf als EeStairs. Dit bedrijf maakt de meest futuristische trappen voor klanten over de hele wereld. Men heeft onder andere klanten als Apple, Facebook, diverse musea en particulieren over de hele wereld.

De kantoren zijn 6 meter opgetild van het maaiveld. De bezoeker wordt uitgenodigd om middels een sculpturale buitentrap het gebouw via een buitenterras te betreden.
Doordat de entree eerste verdiepingsniveau ligt krijgt de bezoeker een prachtig uitzicht over het landschap van de vallei.  De werkruimtes zijn ruimschoots voorzien van daglicht, glazen scheidingswanden geven een prettige, transparante werkomgeving.
Tussen de kantoren en werkplaatsen zijn korte looplijnen om engineering en productie goed op elkaar af te stemmen.

Het nieuwe fabrieksgebouw is met dezelfde zorg en ambitie vormgegeven als de trappen van EeStairs.