Opdrachtgever:
Bouwbedrijf Van Deelen

Locatie:
Veenendaal

Oppervlakte:
800m2 kantoor,
900m2 bedrijfshal

Realisatie:
2010

Projectteam:
Henk Geert Blaak, architect
Klaas Tuin, projectleider / tekenaar
Toke Peelen, Peelen Interieur

BB-balkje BB-Boekje kopie

Begin van 2010 is het pand opgeleverd van bouwbedrijf Van Deelen, gesitueerd in de oksel van twee doorgaande wegen op een bedrijventerrein in Veenendaal. Het industriƫle pand wordt gekenmerkt door de gemetselde plint die het zwarte volume draagt van geprofileerde staalplaat waarbij het kantoor en de bedrijfshal naadloos in elkaar overgaan. Onder de overkraging bevindt zich de entree met receptie, vergaderruimtes, administratie en kantine. Op de verdieping zijn kantoren gerealiseerd.

6081842709_f3f88f513c_b
6082404442_5a4807cb30_b
5933656006_d73fa752b2_b
5933624758_75d12f9ef1_b
5933618148_beb7e1fe92_b
5933086591_d4358dddcf_b
5933083621_b489f13c1f_b
5933078039_37febdd6f9_b
6082402830_5c8b52aeb5_b
6081861225_c6839e715e_b