Opdrachtgever:
Groothuis Bouwgroep

Locatie:
Genemuiden

Oppervlakte:
1500m2

Realisatie:
2009

Projectteam:
Toke Peelen, Peelen Interieur
Jan Willem Hartemink, tekenaar

De enorme vide in het hart van een gemetseld, drie laags kantoorgebouw van Groothuis Bouwgroep is beeldbepalend als je door de entreedeur binnenstapt.

Toke Peelen is verantwoordelijk voor het interieurontwerp. Houten latten zijn ritmisch samengesteld tot balustraden en schermen die privacy bieden in de kantoren, het binnenvallend licht filteren en het geheel een warme uitstraling geeft. De oranje “container” biedt plek aan de receptioniste die strategisch geplaatst is in de centrale hal.

4080116944_64494ee75b_b
4079369873_c281c04e1b_b
4079385893_40399f8144_b
4080143960_d92b4248cd_b
4079367551_cdc9bc06b9_b
4080139794_8290dbb63c_b
4080121872_bc45342b98_b
4080119232_713259ef3c_b
4079365285_935f5216e4_b