Opdrachtgever:
Gemiva-SVG Groep

Locatie:
Gouda

Oppervlakte:
3000m2

Realisatie:
2011/2012

Projectteam:
Henk Geert Blaak, architect
Toke Peelen, Peelen Interieur
Frank Kroesbergen, tekenaar/projectleider

 

IMG_8383
IMG_8335

Het Centraal Bureau van de Gemiva-SVG Groep (ondersteunt mensen met een handicap) was gehuisvest in een tweetal “kantoorvilla’s” waarvan het huurcontract afliep.

In de onderhandelingen met de eigenaar is een complete renovatie van het interieur (installaties, wanden, plafond en vloeren) “afgedwongen” en tevens een 3e gebouw gehuurd.

Twee van de drie gebouwen in de nieuwe setting zijn verbonden met een nieuw gerealiseerde loopbrug op de 1e en 2e verdieping om de functionaliteit te vergroten. Het totale complex is voorzien van een nieuwe kantoor lay-out met totaal circa 150 werkplekken, vergaderruimtes, receptie, bedrijfsrestaurant en cursus faciliteiten. Tevens zijn twee cliëntgroepen actief in het Centraal Bureau, een administratiegroep en een cateringgroep.

Door in de lay-out heldere oplossingen te kiezen en deze te versterken door een goede kleur- en materiaalkeuze is een fris, functioneel interieur ontstaan.

 

IMG_8295enfuse
IMG_8276enfuse
IMG_8265
IMG_8258enfuse
IMG_8243enfuse
IMG_8230enfuse
IMG_8208
IMG_8204
IMG_8168enfuse
IMG_8157
IMG_8128