Opdrachtgever:
Broekhuis Holding

Locatie:
Harderwijk

Oppervlakte:
1600m2 kantoor, 4200m2 dealerbedrijf

Realisatie:
2009

Projectteam:
Anton Bronsvoort, architect
Toke Peelen, Peelen Interieur
Erik van Rhenen, projectleider

DSCF3972_Edit3574849093511322399

De hoofdvorm van de nieuwbouw van Broekhuis wordt bepaald door de showroom gevels die de gebogen kavellijn volgen. Een kantoorgebouw van 3 etages op kolommen vormt als verticaal ruimtelijk element een belangrijke landmark voor het hele gebied. Een uitbundig kleurgebruik in het gehele interieur verbindt de werelden van Ford, Mazda, Volvo, aftersales kantoren, werkplaats en holdingkantoren.

Het is deze kleurrijke wereld van de Broekhuis mensen die bepalend is voor het imago van de vele verschillende ruimtes in dit complex.

Toke Peelen ontwierp onder andere een gezellige, chique grandcafe voor Volvo dat tevens moeiteloos aansluit  bij het kleurrijke spectrum van de Ford en Mazda modellen. Via een looproute op de eerste etage zijn showrooms, werkplaats, vergaderzalen en lunchroom verbonden met de Holding- en leasekantoren in de hoogbouw.

DSCF3979_Edit2650728656198494099
DSCF3978_Edit8826533669053112679
DSCF3976_Edit7374402559418479145
DSCF3974_Edit2801436203961986415
DSCF3972_Edit3574849093511322399
DSCF3970_Edit7238719757800181339
DSCF3968_Edit3422739173853981902
DSCF3963_Edit2806844514591995392
DSCF3961_Edit813473172869840876