Opdrachtgever:
Pleijsier Bouw

Locatie:
Genemuiden

Oppervlakte:
1000m2 kantoor
2100m2 werkplaats

Realisatie:
2004

Projectteam:
Henk Geert Blaak, architect
Klaas Tuin, projectleider

Pleysier G 01

Het bouwperceel aan de rand van een nieuw bedrijventerrein met daar tegenover het uitgestrekte polderlandschap met af en toe een boerderij was de belangrijkste aanleiding om het kantoor van een aannemersbedrijf op te tillen, zodat storende elementen het indrukwekkende uitzicht niet konden verstoren. Het kantoor met een glasgevel van vloer tot plafond steunt aan een zijde op een haaks op het kantoor liggend volume met daarin de werkplaatsen. Onder het kantoor wordt geparkeerd en in de oksel van deze volumes- uit het zicht- ligt de materieelopslag.

Pleysier G 10
Pleysier G 12
Pleysier G 11
Pleysier G 08
Pleysier G 09
Pleysier G 07
Pleysier G 06
Pleysier G 02
Pleysier G 056107328635970611328